Linedance Midtliners

Midtliners er et navn til en samling linedansere som mødes en gang om ugen i Høgild Beboerhus med Hanne Mølgaard Hedevang som instruktør.

Midtliners går ikke kun ind for dans på rækker – lines – det er også vigtigt at have det godt socialt sammen. Der holdes juleafslutninger og sæsonafslutninger for danserne. Ca. en gang om måneden drikker danserne kaffe sammen. . I løbet af vinteren har vi tidligere holdt cowboyfest. I denne vinter holder vi maraton-dans. En lørdag hvor medlemmerne danser indtil vi ikke kan mere.

Der er flere danseniveauer i linedance, beginner, intermediate, advanced og også nogle niveauer indimellem. Det er godt for så kan instruktøren altid finde en dans som passer i sværhedsgrad til det hold der skal lære den.

I løbet af året har Hanne hentet inspiration til nye danse ved deltagelse i forskellige stævner rundt om i landsdelen. Senest har hun været på kursus i Vildbjerg og Glyngøre og fået nye ideer til den kommende sæson. Det har været super godt, og hun glæder sig til at komme i gang med den nye sæson. Den sidste søndag i august er den årlige inspirationsdag arrangeret af dansk linedance, der bliver afholdt for instruktører i hele landet.

På den årlige inspirationsdag bliver der også bestemt hvilke danse der skal være årets danse – nogle danse som det forventes, at alle kan danse når der holdes stævner. De danse kommer vi også til at danse ved Midtliners

.