Cafe’aften med "Den Røde Tråd"

Fra 08. februar kl. 19:30 - Til 08. februar kl. 23:55
Lokation: Høgild Beboerhus

Cafe’ aften i Høgild beboerhus, Åkandevej 12, 7400 Herning
fredag den 8. februar 2019 kl. 19. 30
med ”Den Røde Tråd"

Igen i år inviterer borgerforeningen til Cafe’ aften i Høgild beboerhus.

Underholdningen består i år af kopibandet ”den Røde Tråd” som spiller dels SHUBIDUA og dels Gasolin hits fra starten af 1970'erne, 2 af de største danske bands med hvert sit publikum. SHUBIDUA var de pæne drenge fra Strandvejen, som med deres sjove tekster til udenlandske hits henvendte sig til hele familien, mens Gasolin derimod blev forbundet med ungdomsoprør, hippier og tjald. Sangene var markante, samfundskritiske, med stærke budskaber og henvendte sig til et mere snævert publikum

De 2 sæt er en hyldest til hver deres kunstner, nylig afdøde Kim Larsen og folkekære Michael Bundesen. Repertoiret repræsenterer den danske folkesjæl, hvor nationalfølelse og fællesskab er i højsædet, og rummer nogle af de mest populære danske hits gennem tiden, med andre ord: Den røde tråd gennem dansk musikhistorie.

Med 2 så store hitkataloger kan festen ikke undgå at blive en succes og der er fællessang garanti. For at nå alle hittene varer koncerten mindst 2½ time. Nærmere omtale af de enkelte numre er vel unødvendig.

Arrangementet afholdes i samarbejde mellem Høgild borger- og idrætsforening, Høgild marked og Høgild Beboerhus, som ser frem til en meget hyggelig aften sammen med Jer.

Billetpris kr. 200,- med efterfølgende kaffe og smørrebrød

Tilmelding til Anette Lauridsen 97 149496/27139896 eller på mail avl@fibermail.dk

Gert Knudsen

 Den Røde Tråd