Cafe’aften med "Henning Stærk med Band"

Fra 21. februar kl. 19:30 - Til 21. februar kl. 23:55
Lokation: Høgild Beboerhus

Caféaften i Høgild beboerhus, Åkandevej 12, 7400 Herning
fredag den 21. februar 2020 kl. 19. 30
med ”Henning Stærk med Band" En Rock'nroll legende

I 2019 fyldte Henning 70 år og det fejrede han med manér sammen med sit store og trofaste publikum i det ganske land, når han med sit velspillende band fortsætter 'The Never Ending Tour'.

Henning Stærk indspillede sin første single i 1967 og senest, i 2017 og 2018, udgav Henning to nye singler digitalt: ’Big Boss Man’ og ’Someone You Love’. Sidstnævnte skrevet af Tina Dickow.
Men Henning Stærks første single kom allerede i 1967. Den var på 7” vinyl, som var datidens medie. Udover digitale singler, kan man i en ny video få et kig i kulissen til en øvesession med orkesteret.

Landevejen blev Henning Stærks skæbne og siden han begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerten, der har været ledestjerne for hans vej. Selv efter mere end 3000 koncerter og i en alder af 70, glæder han sig, hver gang han skal afsted. Og der skal meget til at holde ham fra det. Selv ikke slidgigt i knæene, som i en periode har betydet, at en stol var nødvendig, har holdt ham tilbage.

”Et liv med rock’n’roll er ikke skånekost. Og mange i min generation - mig selv inklusive - har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang” siger han.

Derfor fortsætter Tourbussen ufortrødent med at rulle i 2020.

”Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af” siger Henning Stærk.

Billetpris kr 250,- med efterfølgende kaffe og smørrebrød

Tilmelding til Anette Lauridsen 27139896 eller på mail anetteogvagn@gmail.com

Tilmelding bekræftes af Anette. Forudbestilte billetter betales ved døren.

Vi ønsker jeres hjælp til at vi får solgt rigtig mange billetter, således arrangementet giver overskud. Dette gør at vi kan lave oplevelser for dig i Høgild. Så derfor fortæl/inviter familie, venner, bekendte og arbejdskolleger om dette arrangement. Der er mange der ikke ved eller tror vi kan lave spændende arrangementer i hallen, men vi har et behov for din hjælp her

Arrangementet afholdes i fællesskab mellem Høgild borger- og idrætsforening, Høgild beboerhus og Høgild Marked, så da vi gerne vil have en høj standard i huset og til borgerforeningens arrangementer, så støt op om os.

Gert Knudsen