Løvfaldsfest 2020

Fra 30. oktober kl. 18:00 - Til 30. oktober kl. 01:00
Lokation: Høgild Beboerhus

Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen 30. oktober, hvor vi afholder: Løvfaldsfest 2020

Lukningen af Høgild Marked sætter sine spor, og det betyder også at vi i år vil prøve noget nyt med Løvfaldsfesten. I samarbejde med Gert vil vi lave en kombination af løvfaldsfest og cafeaften.

Arrangementet starter kl. 18.00 i Høgild Beboerhus, hvor vi vil starte med en lækker 2-retters menu bestående af braiserede svinekæber og æblekage.

Sammen med musikerne vil vi gerne være med til at genåbne Danmark, så selv om vi ikke på nuværende tidspunkt kender de endelige betingelser har vi sammen med Jane og Shane lavet en fleksibel kontrakt, der afhænger af tilhørerantal og i værste fald mulig aflysning. Vi kalkulerer med minimum at må samle 100 tilhørere men sandsynligvis er 150 realistisk eller helt uden begrænsning når vi overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Jane og Shane har tidligere været i Høgild og givet en fantastisk irsk/engelsk inspireret koncert som  starter kl. 20.30.

Denne aften vil vi som sædvanligt kåre Årets borger og uddele Initiativprisen.

Prisen for aftenen forventer vi bliver 300,- inkl. Spisning.

Husk at medbringe medlemskortet – der er en lille ting til de tilmeldte medlemmer af HBIF

Se nærmere i næste nummer af Høgild Times da vi forhåbentlig til den tid er blevet klogere på muligt deltagerantal. Vi forventer opstart af billetsalg ca. 1. september.

Læs mere herom i næste Høgild Times.

HBIF og Gert Knudsen