Løvfaldsfest 2020

Fra 30. oktober kl. 18:00 - Til 30. oktober kl. 01:00
Lokation: Høgild Beboerhus

AFLYST PGA. COVID-19
Løvfaldsfest 30. oktober med Jane og Shane og uddeling af priser til årets borger og - initiativpris

OPDATERET INFO VEDR LØVFALDSFESTEN OG covid-19:

Vi vil sammen med musikerne gerne være med til at genåbne Danmark, så selv om vi ikke på den aktuelle øjeblik kender de endelige betingelser har vi sammen med Jane og Shane lavet og fleksibelt kontrakt, der afhænger af tilhørende og i værste fald muligvis aflysning. Vi kalkulerer med minimum ved må samle 100 tilhørere men sandsynligvis er 150 realistisk eller helt uden begrænsning når vi overholder sundhedsmyndighedernes
retningslinjer, troede vi i juni. I forbindelse med åbningspakke 4 nåede man ikke gennem forhandlingerne eller ville ikke, så det er de samme regler, der gælder dd Man elskede at se på reglerne i september, egentlig kan der læses eller skærpes flere gange inden koncerten. Så vi vil løbende tilpasse os nye regler og det kan ændres i opsætning, specielt med hensyn til tilhørerantal.

De regler vi pt skal overholde, er forsamling til 500 tilhørere, minimum 2 m2 og afstand 1 m mellem tilhørere. For at forstå betydningen af ​​dette vil der kunne placeres 4 -5 tilhørere omkring de runde borde, så de fylder simpelthen for meget. De smalle lange borde, mener jeg vi kan placere 4 tilhørere med god vilje, så det kan give adgang til flere og hendes kommer også et andet begreb ind, smittecirkler, hvis personer har hyppig omgang er de en risikogruppe og må placere tættere. Min vurdering er at vi kan tillade 100 -120 tilhørere, hvor vi overholder Sundhedsstyrelsen regler, og det vil vi gøre mht håndsprit, opfordring til vask af hænder, afstand, nys i ærmet - de regler alle kender.
Samtidig vil vi opfordre personer, der op til koncerten har gjort, der kan være Corona relateret til at give os afbud for at være med til at sikre øvrige gæster.

Borgerforeningen har ønske om en fortrinsret for Høgild borgere, så vi venter til 15. september med annoncering ud over Høgild gange, som hund vil være lagt på hjemmesiden for andre arrangører skyld.

Anette Lauridsen vil også have dette arrangement modtaget tilmelding på telefon eller mail, og vi håber gennem denne personlige kontakt at have mulighed for at få fat i tilmeldte ved ændringer. Vi har en mulighed for, hvis tilmeldingen er dårlig, at aflyse / udsætte koncerten. Så denne beslutning træffes den 8. oktober i henhold til kontrakt og det er vigtigt for os at vi har opnået det nødvendige antal på 100. Hvis vi har dette, modtager vi fortsat tilmelding, hvis vi har plads eller der sker ændringer.

Der gør vi må være flere. Så derfor træf nu beslutningen om i vil deltage eller ej, og hvis jeg finder det interessant, så kontakt Anette. Hvis jeg har venner eller kendt vil vi kunne bekræfte pr. 15. september.

Det kan være nødvendigt for at få den nødvendige tilmelding.

Ved fremvisning af gyldigt medlemskort vil borgerforeningen udlevere en vand / sodavand / alm. Pilsner øl. Vi håber at kunne skabe en god aften med musikken i højsædet, pt må vi ikke synge med. 

Til gengæld glæder vi os til at være sammen med jer.

Anette modtager tilmeldinger på anetteogvagn@gmail.com mobil: 2713 9896 og husk vi har brug for jeres mobil nr. / mailadresse.

Billetpris til spisning og koncert er 300, -

I disse Corona tider foretrækkes Mobilpay, som vi kan modtage. Undtagelsesvis kontanter.

Bordreservation er ikke mulig men vil man sidde sammen skal tilmelding foregå sammen, så hvis jeg tilmelder mere end 4, som vil sidde sammen, har jeg ansvaret for at reglerne omkring smittecirkler er overholdt fra samme husstand (hyppig samvær), det er vigtig over til vores bordopstilling. Vi må hjælpe hinanden.

Smittecirkler er ikke helt afklaret. Maden er aftalt leveres af Helle fra Søbyhus og består af 2 lækre retter, bestående af braiserede svinekæber og æblekage, og planen er ved vi åbner til spisning kl. 18 og koncerten starter kl. 20.30.

Underarrangementet vil vi uddele årets borger pris samt evt. initiativpris.

 // Høgild borger- og idrætsforening i samarbejde med Gert Knudsen