Kontingent

Hvordan står det til med kontingenten i HBIF

Her i efteråret, har vi fået samlet listerne over, hvor mange der betaler kontingent i HBIF og vi må indrømme vi er en smugle overrasket over, hvor lavt tallet er. Kun 1/3 del af byens indbyggere synes de vil betale det lille beløb på 200 kr. Vi har i den forbindelse taget det valg, at vi i januar 2020 kommer rundt og kræver kontingent op.

Der kan selvfølgelig stadig betales til nytårskur som vanligt.

Det er vigtigt at fortælle, at kontingentet er frivilligt, men hvorfor er det egentlig vigtigt for byen at man betaler til HBIF?

Alle de aktiviteter der arrangeres under HBIF bliver bl.a. finansieret af indbetalingerne herunder Idrætsafdelingen, Fastelavn, Banko, Sankt hans, Juletræstænding, Julegudstjeneste, Cafeaften m.v. Også legepladsen, tilskud til vedligehold og renovering af beboerhuset, høgildtimes, hjertestarter samt arbejdsdage.

Alle disse tiltag er fundamentale, for at få et samfund der trives, og hele tiden arbejdes der fra bestyrelsens side på, at udvikle og ikke afvikle vores lille by. Landsbyernes fremtid er i positiv udvikling – vores fremtid ser lys ud.

Men som vi plejer at sige ”sammenhold gør stærk” betyder også at vi er nødt til at stå sammen i landsbyerne for at sikre udviklingen.

Så er du en af dem der ikke er medlem i 2019 – tænk over om i ikke burde betale næste år, og være en betalende del af fællesskabet.

På forhånd tak.

Lene Helth, formand for HBIF